Charita Vlašim vyhlašuje výtvarnou soutěž pro děti
23. května 2021 2021

Charita Vlašim vyhlašuje výtvarnou soutěž pro děti

Charita Vlašim vyhlašuje výtvarnou soutěž pro děti na téma "Jak si představuji zahradu komunitního centra".

POZOR DĚTI! ČTĚTE A SOUTĚŽTE S NÁMI! POTŘEBUJEME POMOC!

Za naším komunitním centrem je ukrytá zahrada a centrum se bude také podle této zahrady jmenovat Komunitní centrum Zahrada. Byli bychom moc rádi, abyste nám nakreslili, jak si takovou zahradu představujete, co byste na ní rádi našli, až se přijdete podívat. Rádi bychom se z vašich obrázků inspirovali při její realizaci.

Naším cílem je, aby si na zahradě našeho nového Komunitního centra každý našel své místo. Rádi bychom zřídili koutek pro děti a zároveň posezení, které budou moci využít nejen rodiče ale i senioři, kteří naši zahradu navštíví. Místo, které by mohlo být zároveň pódiem pro případné účinkující.

Také potřebujeme mít na zahradě domek pro uskladnění některých rehabilitačních pomůcek, neboť již dnes vidíme, že sklad v centru není pro tolik pomůcek, které máme, dostačující.

Chtěli bychom nabídnout možnost oddechu, klidu a zároveň bezbariérové posezení pro konání pravidelných skupinových činností: trénování paměti, korálkování, arteterapie, Akademie či Univerzity třetího věku.

Vidíme naši zahradu jako klidnou kvetoucí oázu skrytou v centru Vlašimi, a přitom bychom byli rádi, aby se zde našel i koutek užitkové zahrady třeba keříky rybízu, angreštu nebo záhonek s bylinkami.

Tak zahradu vidíme my, ale vy ji můžete vidět svýma očima, těšíme se, že nám své nápady namalujete a pošlete nebo přinesete.

výtvarná soutěž

Bc. Terezie Veletová

Bc. Terezie Veletová

sociální pracovník
Tel.: 734 165 062 E-mail: c.yo-~l7TmrBVj56LTprRb~lWoyk97c4Ys