Jdeme do toho znovu - poběžíte s námi
25. května 2021 2021

Jdeme do toho znovu - poběžíte s námi

Po úspěšném prvním ročníku se znovu začínáme připravovat na Vlašimský posvícenský běh! O prvním zářijovém víkendu, v sobotu 4. 9. 2021 se uskuteční 2. ročník sportovní a společenské akce pro celou rodinu.  Start, cíl i doprovodné aktivity budou v areálu ZŠ Vorlina. 

Chystáme kategorie pro děti i dospělé, pohodáře i závodníky. Dospělí běžci si budou moci vybrat, zda poběží 4,5 km, nebo 9,5 km a tratě je zavedou do krásných lesů a malebné krajiny jižně od Vlašimi, například na nově opravenou stezku Vorlinským kaňonem. Dětské závody se odehrají ve sportovním areálu ZŠ Vorlina a divácky si je tak budou moci užít všichni fanoušci. Stejně jako při loňském ročníku chystáme doprovodné akce, abyste s námi mohli strávit příjemný den. V prostoru startu budou sportovní a zábavné aktivity pro děti, kavárna a občerstvení, informační stánek Charity Vlašim a další. Pro závodníky bude připravena šatna, převlékárna, občerstvení a ceny pro vítěze všech kategorií. Aby si mohli sportovní atmosféru užít i nesportující, chystáme krátký recesistický štafetový běh, kterého se budou moci zúčastnit party kamarádů, kolegové z práce, rodiny i skupiny dětí.

Výtěžek běhu bude věnován na rekonstrukci zahrady komunitního centra. Přijďte si zasportovat, přijďte nás podpořit, těšíme se na vás!

Mgr. Zuzana Klímová Vaňková

sociální pracovník
E-mail: 6evw5f54gnMk4Z4WH-uk87j7cenCZ_29g