Irena Budweiserová v Komunitním centru Zahrada
13. dubna 2022 2022

Irena Budweiserová v Komunitním centru Zahrada

Folkový klub pokračuje!

Svou čtvrtou sezónou prochází Folkový klub ve Vlašimi. Minulé ročníky byly samozřejmě narušeny proticovidovými opatřeními, ale snažili jsme se scházet, pokud to jen šlo. Klub se také dvakrát stěhoval. Začínali jsme v ulici Na Valech, kde už dnes na místě naší klubovny stojí jiný dům, stěhovali jsme se do patra nad mototechnu a od loňského září jsme zakotvili v novém Komunitním centru Zahrada v Tovární ulici 2042.

Z celé řádky muzikantů, kteří u nás vystoupili, můžeme jmenovat třeba Karla Vepřka, Petra Lutku, Vladimíra Veita, Marku Míkovou, Jiřího Dědečka nebo Pavlínu Jíšovou.

Ve středu 20. dubna dorazí do Vlašimi další z osobností české hudby, jedna z našich nejlepších zpěvaček, paní Irena Budweiserová. Tu není třeba příliš podrobně představovat. Známe ji i z jejího dlouholetého působení ve Spirituál Kvintetu. Její sólový záběr je však ještě širší. Vedle spirituálů a gospelů to je i folk, blues a další, vlastní i převzaté písničky. Vydala už několik sólových alb. Můžeme se s ní setkávat na různých festivalech, sólových koncertech v rozhlase i televizi.

Ve vlašimském Folkovém klubu vystoupí za doprovodu kytaristy Jakuba Racka. Koncert začíná v 19 hodin.

Rezervujte si vstupenky v kanceláři Komunitního centra Zahrada, Tovární 2042 nebo na tel. čísle 734 165 062.

Folkovýklub Budweiserová 200 Kč

ThMgr. Ing. Jiří Foller

sociální pracovník sociálně-aktivizační služby
E-mail: 1hyvVb2b4kvjGK7%WkvDRfb7%bzhTj