Čtvrteční kluby seniorů
11. července 2023 2023

Čtvrteční kluby seniorů

Pravidelně každý čtvrtek se od dvou do čtyř hodin konají kluby pro seniory. Co vás zde bude čekat, když přijdete? 

Každý první čtvrtek v měsíci je vyhrazen pro společenské a stolní hry. Často hrajeme AZ  KVÍZ, který je velmi oblíbený. Pouštíme si ho z webu soutěže, hrajeme jako jeden team a věřte, že vždycky vyhrajeme! K bankomatu nikdo nepostupuje, ale všichni odchází spokojení, že si společně zasoutěžili a zvítězili! Jindy hrajeme různé stolní hry.

Třetí čtvrtek (a první pondělí) v měsíci se setkává skupina seniorek na korálkování, společně vyrábějí dekorace i šperky z korálků, z nichž některé si můžete zakoupit v naší Dobromysli. Každý čtvrtý čtvrtek v měsíci se můžete připojit k pohodové výtvarce s terapeutkou Zuzkou. Zkusíte se zamyslet, trochu relaxovat a poté různými výtvarnými technikami namalovat obraz někdy masku nebo třeba báseň z knihy. Další čtvrtky druhý a někdy i pátý jsou otevřené dalším aktivitám. Někdy se můžete zaposlouchat do přednášky paní psycholožky PhDr. Lesové na aktuální téma, jindy dekorace, svíčky pro Ukrajinu nebo si pouštíme film.

Přijďte mezi nás! Můžete sdílet své radosti či starosti nebo se jen pobavit se svými vrstevníky. Služba je zdarma a účast dobrovolná.

Bc. Terezie Veletová

Bc. Terezie Veletová

sociální pracovník
Tel.: 734 165 062 E-mail: c.yo-~l7TmrBVj56LTprRb~lWoyk97c4Ys